
- This event has passed.
Warsztaty kulinarne – Zapiekanka na bagietce
15 marca, 2023 | 17:00 – 18:30

To pierwszy produkt polskiego street foodu, za którym w latach 70. ludzie ustawiali się w kolejce. Podłużna bagietka z cebulowo-pieczarkowym farszem posypana żółtym serem i zapieczona w piecu. Przez te wszystkie lata ewoluowała, a obecnie to prawdziwe kulinarne dzieło sztuki. Możemy zjeść bagietkę z szynka, tuńczykiem, ananasem, oliwkami, pomidorami, śledziem, mięsem, oraz w wersji wegetariańskiej.
O jej walorach smakowych nie trzeba nikogo przekonywać. Pyszna, gorąca, chrupiąca… Znakomicie sprawdza się zarówno jako danie główne, jak i przekąska.
Zapraszamy na warsztaty z zapiekanką na bagietce w roli głównej. Gwarantujemy pyszną i dobrą zabawę. Kto wie, może odkryjemy nowy, niepowtarzalny smak?
Informacje organizacyjne:
Koszt pojedynczych warsztatów: 65 zł
Godziny zajęć: 17:00 – 18:30
Zapisy: biuro@icanfly.szkola.pl
Joanna Praska-Kruszyńska + 48 600 81 40 80
Opłaty:
przelew na konto:
Fundacja Inkubator Inicjatyw Społecznych – I CAN FLY
14 1140 2004 0000 3302 8331 9795
lub KARTĄ, BLIKIEM na miejscu.
W tytule należy wpisać: Imię i nazwisko uczestnika oraz rodzaju zajęć.
Uwaga:
Brak możliwości płatności gotówką na miejscu.
Udział w zajęciach zarezerwowany po wcześniejszej wpłacie zaliczki.
I Can Fly
+48 600 81 40 80
zapisy@icanfly.szkola.pl