
- This event has passed.
Warsztaty kulinarne – Cukinia faszerowana
15 maja, 2024 | 17:00 – 18:30

Ta włoska odmiana dyni na dobre zagościła na naszych stołach. Jest bogata w potas, żelazo i magnez oraz witaminę C i K a także w witaminę B1 i beta karotem.
Sezon na cukinię możemy uznać oficjalnie za otwarty. Uczcijmy to, przygotowując przepyszne cukinie faszerowane. Każde dziecko znajdzie coś dla siebie. Te lubiące mięso będą miały okazję przygotować cukinię faszerowaną mięsem mielonym pod pierzynką pomidorów i serka. A te pociechy, które nie przepadają za mięsem stworzą przepyszną cukinię z serem feta i orzechami. Idealnym wykończeniem dzieła będą jadalne kwiaty cukinii.
Informacje organizacyjne:
Koszt pojedynczych warsztatów: 70 zł
Przy zakupie karnetu na 4 warsztaty koszt jednych zajęć to 65 zł
Godziny zajęć: 17:00 – 18:30
Zapisy: zapisy@icanfly.szkola.pl
Joanna Praska-Kruszyńska + 48 600 81 40 80
Opłaty:
przelew na konto:
Fundacja Inkubator Inicjatyw Społecznych – I CAN FLY
14 1140 2004 0000 3302 8331 9795
lub KARTĄ, BLIKIEM na miejscu.
W tytule należy wpisać: Imię i nazwisko uczestnika oraz rodzaju zajęć.
Uwaga:
Brak możliwości płatności gotówką na miejscu.
Udział w zajęciach zarezerwowany po wcześniejszej wpłacie zaliczki.
I Can Fly
+48 600 81 40 80
zapisy@icanfly.szkola.pl